fbpx
Prof. Dr. Şükrü Yazar

Meme Onarımında Yeni Teknikler ve Gelişmeler

Altınbaş Üniversitesi’nde ‘’Meme Onarımında Yeni Teknikler ve Gelişmeler’’ toplasında ‘’ İmplantla Meme Onarımında Komplikasyon Yönetimi’’ hakkında bir konuşma gerçekleştirdim.

Meme Cerrahisi Okulu

Estetik Plastik Cerrahi Derneği Meme Cerrahisi Okulu 2022

26 - 27 Kasım 2022 tarihlerinde Estetik Plastik Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen Meme Cerrahisi Okulunda Diğer Meme Deformiteleri Oturumunda ‘’ Tüberöz Tübüler Meme Deformitelerine Yaklaşım’’ hakkında bir konuşma gerçekleştirdim.

TPRECD 44. Ulusal Kurultayı

TPRECD 44. Ulusal Kurultayı

2 - 6 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan TPRECD 44. Ulusal Kurultayı'nda 2 Kasım, Çarşamba günü düzenleyicisi olduğum Meme Onarımı kursunda moderatörlük yaptım.
3 Kasım Perşembe günü Estetik oturumunda ''Meme Büyütme ve Mastopeksi'' hakkında konuşma gerçekleştirdim.

29th European Course in Plastic Surgery

29th European Course in Plastic Surgery

2-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan 29th European Course in Plastic Surgery toplantısının 2 Kasım Çarşamba günkü ''Basic Principles'' oturumunda ''Flaps: Physiology, Classification, Basic Principles'' ve 3 Kasım Perşembe günkü ''Breast'' oturumunda ''Congenital breast deformities'' hakkında konuşma gerçekleştirdim.

Eurasion Non-surgical Kursu

Eurasion Non-surgical Kursu

16 Ekim 2022, Pazar günü Eurasion Non-surgical Kursu'nun Periorbital ve Burun konularının işleneceği Oturumunda ''Göz Çevresi Dolgu Uygulamaları'' konusunu anlattım.

3. Cerrahi Olmayan Estetik İşlemler Okulu

3. Cerrahi Olmayan Estetik İşlemler Okulu

Derneğimizin düzenlediği 3. Cerrahi Olmayan Estetik İşlemler Okulu'nda; oturum başkanlığını yaptığım Dermal Dolgu Uygulamaları 1 panelinde, 9 Eylül 2022 Cuma günü ''Orta Yüz Dolgu Uygulamaları'' konusunu anlattım.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

14. Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar Eğitim Toplantısı, 8 - 9 Ocak 2022

14. Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar Kongresi'nde 8 Ocakta "Deri Küçültücü Mastektomilerde Pedikülü NAC Transferi. Güvenli bir yöntem var mı?" konulu bir konuşma yaptım.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

Estetik Plastik Cerrahi Derneği 26. Ulusal Kongresi, 15 - 16 Ocak 2022

EPCD 26. Ulusal Kongresi'nde Panel-III - Estetik Meme Cerrahisi 1 Oturumundan "Periarcolar Mastopeksi ve Büyütme" hakkında konuşma yaptım.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

TPRECD 7. Plastik Cerrahi Asistan Temel Eğitim Okulu, 20 - 23 Ocak 2022

Düzenleme kurulunda yer aldığım 7. Plastik Cerrahi Asistan Temel Eğitim Okulu Programı'nın 21 Ocak tarihli oturumunda "Flep Fizyolojisi / İskemi Reperfüzyon Hasarı" konulu bir konuşma yaptım.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

TPRECD 14. Plastik Cerrahi Asistan Okulu, 20 - 24 Nisan 2022

Düzenleme kurulunda görev aldığım 14. Plastik Cerrahi Asistan Okulu'nun 21 Nisan 2022 tarihli, 14:00 - 14:30 saatleri arasındaki dersinde Türkiye'nin farklı eğitim kurumlarından gelen asistanlarımıza "İmplant ile Meme Onarım Teknikleri" hakkında bir konuşma yaptım.

9. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi, 2. Ulusal Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Kongresi

9. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresinde, 21 Mayıs 2022 tarihinde, Baş Boyun Onarımları Panelinde "Maksila Defektlerinin Mikrovasküler Onarımı" konusunu anlattım.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

TPRECD Temel Meme Hastalıkları ve Meme Cerrahisi Kursu, 5 Mart 2022

Prostetik onarımda ameliyat sonrası takip ve komplikasyon yönetimi
Abdominal kaynaklı özdokular ile meme onarımı
Özdoku ile meme onarımında ameliyat sonrası takip ve komplikasyon yönetimi

Prof. Dr. Şükrü Yazar

18. Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günler, 4 Haziran 2022

4 Haziran 2022 tarihinde 18. Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günlerinde "Flep Fizyolojisi, Latissimus Dorsi Flebi ve ALT Flebi" konularında üç konuşma yaptım.

YUKARI